Ce poţi cumpăra cu 40.000 de euro în marile oraşe: Apartament cu 1-2 camere, dar şi "chilipiruri"

Majoritatea covârşitoare a celor aflaţi în căutarea unei case în marile oraşe vor o locuinţă la un preţ sub 40.000 de euro. Numai că în cele mai multe dintre cazuri, ofertele de acest fel vizează apartamente mici sau la periferie. Apar însă şi "ocazii" pe piaţă, cum ar fi un apartament nou cu 3 camere la preţul sub 36.500 de euro, informează incont.ro

22 afișări
Imaginea articolului Ce poţi cumpăra cu 40.000 de euro în marile oraşe: Apartament cu 1-2 camere, dar şi "chilipiruri"

Ce poţi cumpăra cu 40.000 de euro în marile oraşe: Apartament cu 1-2 camere, dar şi "chilipiruri" (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unei statistici, furnizate de www.imobiliare.ro la solicitarea www.incont.ro, cu o sumă de până la 40.000 de euro poţi cumpăra, la ora actuală, un apartament cu una - două camere, cu o suprafaţă de circa 30-35 de metri patrăţi şi vorbim, bineînteles, de marile oraşe.

În Capitală, cu bugetul propus, poţi să îţi iei apartamente vechi cu o cameră, cu o suprafaţă utilă medie de până la 30 mp, dar şi apartamente cu două camere cu o suprafaţă utilă de aproximativ 35 metri pătraţi în zone precum Berceni, Militari, Drumul Taberei sau Rahova.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici