Ce urmează după cădere? 20 de speranţe şi 20 de temeri pentru 2010

Anul acesta începe sub semnul temerii, dar sunt şanse ca finalul să marcheze o revenire a economiei, informează "Ziarul Financiar".

26 afișări
Imaginea articolului Ce urmează după cădere? 20 de speranţe şi 20 de temeri pentru 2010

Ce urmează după cădere? 20 de speranţe şi 20 de temeri pentru 2010 (Imagine: Mediafax Foto)

Imposibilitatea plăţii datoriilor către bancă şi către alţi furnizori atât de către populaţie cât şi de către companii este una din temerile anului 2010. O altă temere este legată de creşterea cursului de schimb leu/euro până la 4,5 - 4,7 lei pentru un euro.

Pe de altă parte, o revenire a exporturilor pe baza revenirii economiilor din Europa Occidentală, ar putea constitui o veste bună pentru anul 2010. Scăderea preţurilor şi chiriilor la apartamente şi la case ar putea fi o altă veste bună pentru anul care a început.

Citeşte mai multe despre speranţele şi temerile legate de anul 2010 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici