CEC are nevoie de încă o finanţare, de circa 900 de milioane de lei

CEC Bank are nevoie de noi fonduri, de circa 900 de milioane de lei, care să se adauge sumei cu aceeaşi valoare pe care Guvernul a alocat-o deja, potrivit preşedintelui băncii, Radu Graţian Gheţea.

18 afișări
Imaginea articolului CEC are nevoie de încă o finanţare, de circa 900 de milioane de lei

CEC are nevoie de încă o finanţare, de circa 900 de milioane de lei (Imagine: Mediafax Foto)

"Mai avem nevoie de încă pe atât", a afirmat Gheţea, joi, prezent la aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea Facultăţii de Finanţe din cadrul ASE Bucureşti.

Guvernul a decis, săptămâna trecută, majorarea capitalul social al CEC cu 900 de milioane de lei, pentru susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii şi a agricultorilor, dintre care 450 milioane lei în primul trimestru din 2009 şi alte 450 de milioane de lei până la sfârşitul anului.

"La momentul mai 2007, când am fost numit preşedintele CEC, am ştiut exact cât aveam nevoie şi am solicitat Guvernului 1,973 miliarde lei", a spus Gheţea.

El nu precizat destinaţia viitoarelor fonduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici