Cel mai bogat om din Rusia vrea să cumpere marca Hummer

Grupul american General Motors (GM) a avut discuţii preliminare cu Oleg Deripaska, cel mai bogat om din Rusia, în legătură cu posibila vânzare a mărcii Hummer, au declarat surse apropiate negocierilor.

25 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din Rusia vrea să cumpere marca Hummer

Cel mai bogat om din Rusia vrea să cumpere marca Hummer (Imagine: Mediafax Foto)

Este posibil ca discuţiile să fi fost de tatonare, întrucât Hummer nu este de vânzare încă în mod oficial, au afirmat sursele.

Purtătorii de cuvânt ai GM şi Deripaska nu au comentat informaţiile.

Deripaska şi-a exprimat interesul pentru acest brand, iar GM a răspuns, dar nu au avut loc negocieri oficiale, potrivit surselor.

Discuţiile dintre cele două părţi au loc în contextul apariţiei unor articole privind alte negocieri între miliardarul rus şi GM, pentru extinderea celui mai mare producător auto din SUA pe piaţa rusă.

Una dintre surse a precizat că Deripaska ar vrea ca producătorul canadian de piese auto Magna International să se implice în producţia Hummer, dacă va finaliza preluarea brandului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici