Cel mai răsunător faliment imobiliar! S-a ales praful de „minioraşul” din Buftea

Firma EFG Crevedia Development, administrată de investitori britanici care intenţionau să construiască circa 6.000 de locuinţe în zona localităţii Buftea din apropierea Capitalei, se află în lichidare, iar terenul cu o suprafaţă de 124,16 hectare a fost deja scos la licitaţie de către lichidatorul PricewaterhouseCoopers (PwC) în primul faliment răsunător din piaţa imobiliară.

138 afișări
Imaginea articolului Cel mai răsunător faliment imobiliar! S-a ales praful de „minioraşul” din Buftea

Cel mai răsunător faliment imobiliar! S-a ales praful de „minioraşul” din Buftea (Imagine: Ziarul Financiar)

EFG Crevedia avea datorii la sfărşitul anului trecut de circa 21 de milioane de euro, potrivit site-ului Ministerului de Finanţe, cea mai mare parte a sumei fiind datorată către banca Raiffeisen, în urma unui împrumut acordat pentru achiziţia terenului.

Citeşte mai multe despre cel mai răsunător faliment imobiliar din România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici