Cele mai ieftine apartamente din Bucureşti. Vezi unde le găseşti

Preţul mediu pe metrul pătrat a scăzut sub 1.000 de euro în mai multe zone din Capitală şi asta nu este de ici de colo în condiţiile în care se vorbeşte deja despre încercări din partea proprietarilor de reluare a trendului de scumpiri. Care sunt zonele cu cele mai ieftine apartamente şi unde sunt cele mai scumpe, aflaţi dintr-o analiza incont.ro.

391 afișări
Imaginea articolului Cele mai ieftine apartamente din Bucureşti. Vezi unde le găseşti

Cele mai ieftine apartamente din Bucureşti. Vezi unde le găseşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cea mai ieftină zonă din Bucureşti este Giurgiului cu un preţ mediu de 928 de euro pe metrul pătrat. Urmează Rahova cu 941 euro, Berceni - 994 euro, Pantelimon - 1.035 euro si Colentina cu 1.038 euro.

În acelaşi timp, în ceea ce priveşte cartierele cu cea mai mare căutare, în Bucureşti, dorite de cei mai mulţi sunt Drumul Taberei şi Titan.

Află mai multe despre cele mai ieftine apartamente din Bucureşti pe ww.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici