CFR Călători propune majorarea tarifelor

Conducerea CFR Călători va înainta Ministerului Transporturilor, cel mai probabil la începutul lunii septembrie, o nouă propunere de majorare a tarifelor la biletele de călătorie cu trenul.

1 afișare
Imaginea articolului CFR Călători propune majorarea tarifelor

CFR Călători propune majorarea tarifelor

"Nu ştim în acest moment cu cât vom majora tarifele. Trebuie să primim mai întâi coeficienţii de indexare în raport cu nivelul inflaţiei şi abia atunci vom putea calcula cu cât va creşte preţul biletelor", a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX directorul general al companiei, Alexandru Noapteş.

Ultima majorare a tarifelor la biletele de călătorie pe calea ferată, de 7%, a fost operată la începutul lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici