CFR SA vrea să închirieze unor firme spaţii în 12 gări

CFR SA intenţionează să închirieze unor firme spaţii în 12 gări, printre care şi Bucureşti Nord, cu preţuri minime de pornire între 0,8 lei şi 500 de lei pe metru pătrat, fără TVA, lunar, a anunţat, vineri, compania.

20 afișări
Imaginea articolului CFR SA vrea să închirieze unor firme spaţii în 12 gări

CFR SA vrea să închirieze unor firme spaţii în 12 gări (Imagine: Mediafax Foto)

CFR SA va organiza luni o licitaţie pentru închirierea suprafeţelor pe o perioadă cuprinsă între un an şi trei ani.

Cea mai scumpă chirie, de 500 de lei pe metru pătrat pe lună, va fi pentru gara Bucureşti Nord. Spaţiul are şapte metri pătraţi şi este alocat pentru amplasarea unui panou publicitar.

În gara Bucureşti Est există un spaţiu de 430 metri pătraţi, pentru depozitare de materiale, preţul minim de pornire al licitaţiei fiind de 10 lei/mp/lună, fără TVA, iar în gara Băneasa este disponibil un spaţiu de 1.680 metri pătraţi, destinat descărcării de păcură, cu un preţ minim de pornire de 3 lei/mp/lună, la care se adaugă TVA.

Cu 30 de lei pe metru pătrat pe lună, investitorii interesaţi pot închiria 20 de metri pătraţi în staţia Videle, pentru comercializarea de alimente.

La Sinaia preţul minim de pornire este de 20 de lei/mp/lună, fără TVA, pentru un spaţiu de 3,6 metri pătraţi ce poate fi folosit pentru amplasarea unui punct de informare turistică. Acelaşi preţ este şi în cazul staţiei Filipeştii de Pădure, pentru o locaţie cu o suprafaţă de 7,84 metri pătraţi, cu destinaţia "gogoşerie".

Cea mai ieftină chirie este în gara Moara Vlăsiei, de 0,8 lei/metru pătrat/lună, fără TVA, pentru depozitare de mărfuri, suprafaţa disponibilă fiind de 2.500 metri pătraţi.

Alte gări unde CFR SA intenţionează să închirieze spaţii cu diferite suprafeţe şi destinaţii sunt Titu, Corlăţeşti, Vârteju (cu două spaţii), Dâmbu şi Zănoaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici