Chiria, mai rentabilă decât creditul pentru casă

Pentru prima dată în ultimii ani, statul în chirie este mai ieftin decât o rată la bancă în Capitală, informează Gândul.

18 afișări
Imaginea articolului Chiria, mai rentabilă decât creditul pentru casă

Chiria, mai rentabilă decât creditul pentru casă (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru că bancherii cer în continuare dobânzi mari la creditele ipotecare, dacă le aprobă, şi din ce în ce mai multe apartamente nevândute sunt scoase la închiriat, chiriile din Bucureşti au ajuns să fie cu până la 25% mai mici decât rata lunară la bănci. Analiştii imobiliari susţin că, de regulă, pe o piaţă imobiliară matură, chiriile ar trebui să fie de cele mai multe ori mai mici decât rata la bancă.

Citeşte mai multe pe ww.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici