Ciolacu acuză că 2 miliarde de euro s-au întors la evazionişti pentru că nu a fost modificată legislaţia

Marcel Ciolacu a lansat acuzaţii la adresa lui Florin Cîţu şi a spus că 2 miliarde de euro s-au întors la evazionişti pentru că nu a fost modificată legislaţia.

954 afișări
Imaginea articolului Ciolacu acuză că 2 miliarde de euro s-au întors la evazionişti pentru că nu a fost modificată legislaţia

Ciolacu acuză că 2 miliarde de euro s-au întors la evazionişti pentru că nu a fost modificată legislaţia

„Ai uitat să dai o OUG unde să introduci o decizie a Curţii şi 2 miliarde de euro să plece din conturile ANAF către evazionişti. Asta a făcut domnul Cîţu, propus astăzi, desemnat pentru a creiona un Guvern şi de a fi prim-ministrul României. Erau blocaţi bani de la evazionişti, 2 miliarde de euro. În acest moment, pentru că nu a fost modificată legislaţia, ei s-au întors la evazionişti”, a spus la DCNews Ciolacu.

Acesta a adăugat că nu este adeptul plângerilor penale, dar „a dat specialiştilor să vadă acest lucru în profunzime” şi îi va cere lui Cîţu lămuriri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici