Clienţii UPC pot plăti facturile la Banca Transilvania

Clienţii furnizorului de servicii de comunicaţii prin cablu UPC România pot plăti, de miercuri, facturile la ghişeele Băncii Transilvania în opt oraşe, serviciul fiind disponibil şi pentru clienţii din Bucureşti ai companiei CVR, controlată de UPC, a anunţat operatorul.

3 afișări
Imaginea articolului Clienţii UPC pot plăti facturile la Banca Transilvania

Clienţii UPC pot plăti facturile la Banca Transilvania

Serviciul de plată a facturilor UPC prin Banca Transilvania este disponibil în Cluj, Timişoara, Ploieşti, Bacău, Petroşani, Deva, Orăştie şi Caracal.

Clienţii trebuie să se prezinte la una dintre unităţile bancare cu ultima factură emisă, care trebuie plătită integral, incluzând soldul precedent.

UPC a lansat, în mai, plata alternativă a facturilor în Bucureşti şi intenţionează să extindă metodele alternative de plată la nivel naţional în perioada următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici