Clienţii Vodafone pot transmite SMS-uri de pe calculator

Vodafone România a lansat, joi, un serviciu care permite clienţilor transmiterea de mesaje text (SMS) direct de pe calculator pe telefonul mobil, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

3005 afișări
Imaginea articolului Clienţii Vodafone pot transmite SMS-uri de pe calculator

Clienţii Vodafone pot transmite SMS-uri de pe calculator (Imagine: Mediafax Foto)

Denumit Vodafone SMSender, serviciul este disponibil abonaţilor persoane fizice şi companii şi poate fi instalat pe orice calculator prin descărcarea gratuită a unei aplicaţii de pe site-ul www.vodafone.ro, se arată într-un comunicat al Vodafone România remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Pentru a trimite mesaje text utilizând Vodafone SMSender, abonaţii operatorului au nevoie de o conexiune la Internet.

Cu noul serviciu, clienţii Vodafone pot trimite mesaje text de cel mult 480 de caractere către mai multe numere de telefon, simultan, şi către liste de distribuţie predefinite.

În plus, Vodafone SMSender permite clienţilor companii să utilizeze ca expeditor un nume în loc de număr de telefon (de exemplu numele companiei).

Mesajele text trimise prin serviciul Vodafone SMSender sunt taxate la aceleaşi tarife cu SMS-urile trimise de pe telefonul mobil, conform planului tarifar al fiecărui client.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici