Colliers: Un sfert din birourile aşteptate în 2009 s-ar putea amâna

"Din cei 400.000 de metri pătraţi de birouri clasă A care ar trebui livraţi anul viitor, poate 100.000 vor fi amânaţi pentru anul următor. 300.000 de metri pentru Bucureşti reprezintă o suprafaţă care poate fi uşor înghiţită", estimează pentru BUSINESS Magazin Horaţiu Florescu, directorul departamentului de birouri şi vicepreşedinte al Colliers Internaţional.

22 afișări

Primul semestru din acest an a adus o majorare cu 25% a stocului de spaţii de birouri de clasa A, circa 125.000 de metri pătraţi fiind finalizaţi în Capitală, potrivit raportului anual al companiei Colliers. În plus, alţi circa 120.000 de metri pătraţi ar trebui finalizaţi până la sfârşitul acestui an, mare parte din aceste suprafeţe fiind preîn­chiriate încă din 2007. 

Citiţi mai multe despre perspectivele pieţei de spaţii de birouri pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici