Comenzile de camere web au crescut de cinci ori de la începutul pandemiei

Cererile de camere web au crescut de până la cinci ori faţă de nivelul normal, spun reprezentanţii magazinelor online. Costul unei camere web porneşte de la 99 de lei, iar un sistem de conferinţă poate ajunge şi la 16.000 de lei.

354 afișări
Imaginea articolului Comenzile de camere web au crescut de cinci ori de la începutul pandemiei

Comenzile de camere web au crescut de cinci ori de la începutul pandemiei

,,Cererea a crescut foarte mult în ultimele săptămâni, astfel că vorbim de creşteri însemnate, de aproape cinci ori. Am observat o creştere de la începutul lunii martie, cu vârf pe finalul lunii’’, susţin reprezentanţii retailerului online eMAG.

O creştere de peste 150% a cererilor de camere web a înregistrat în această perioadă şi retailerul de produse electro-IT Altex.

,,În primă fază, închiderea şcolilor şi continuarea activităţilor de la clasă prin lecţii video au dus la creşterea cererii. Ulterior, am avut un vârf al vânzărilor când munca de la birou s-a mutat acasă. Ţinem cont de nevoile clienţilor noştri şi facem tot posibilul să actualizăm stocurile, care vor fi refăcute în următarele două săptămâni”, a declarat pentru MEDIAFAX Mircea Simionescu, division manager la Altex.

Preţurile pentru o cameră web încep de la 99 lei, iar un sistem de conferinţă poate ajunge şi la 16.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici