Video CONFERINŢA MEDIAFAX - IMM-urile trebuie să scadă costurile şi să crească performanţa afacerii, pentru a rămâne în piaţă - VIDEO

IMM-urile trebuie să-şi eficientizeze costurile, să crească performanţa afacerii şi randamentul angajaţilor pentru a putea face faţă situaţiei economice actuale şi pentru a rămâne competitive, a declarat marţi directorul executiv al companiei de soluţii informatice Ymens, Bogdan Balaci.

293 afișări

"Doar 11% din IMM-urile româneşti au investit în soluţii IT, 35% nu folosesc internetul pentru comunicare, doar 16% au site web propriu şi numai 4% efectuează tranzacţii online. Aceste cifre trebuie îmbunătăţite pentru a creşte performanţa business-ului şi a eficientiza costurile", a afirmat Balaci la conferinţa "Mediafax Talks about SMEs" organizată de Mediafax în parteneriat cu Asociaţia Română a Băncilor (ARB).

El a arătat că doar circa o treime dintre firmele româneşti cunosc de exemplu ce înseamnă platforma cloud, în timp ce 80% dintre companiile din top Fortune 500 utilizează această soluţie informatică ce permite firmelor reducerea costurilor, creşterea performanţei afacerii şi randamentul angajaţilor, prin servicii precum arhivarea documentelor, evidenţa facturilor, gestionarea sarcinilor de lucru şi a pontajelor, a informaţiilor destinate recrutării de personal, intranet, videoconferinţă sau acces la legislaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici