CONFERINŢĂ ZF - Şucu: Bucureştenii vor plăti în fiecare an 30 de milioane de euro pentru stadionul naţional

Investiţia de 200 de milioane de euro în stadionul naţional îi va costa pe bucureşteni câte 30 de milioane de euro în fiecare din următorii 50 de ani, a declarat joi, la un seminar organizat de Ziarul Financiar, Dan Şucu, proprietarul Mobexpert.

1489 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢĂ ZF - Şucu: Bucureştenii vor plăti în fiecare an 30 de milioane de euro pentru stadionul naţional

CONFERINŢĂ ZF - Şucu: Bucureştenii vor plăti în fiecare an 30 de milioane de euro pentru stadionul naţional (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit lui Şucu, creştere investiţiei în stadion de la 70 de milioane de euro la 200 de milioane de euro, îi va costa scump pe bucureşteni.

El a estimat că ratele şi dobânzile se vor ridica la circa 30 de milioane de euro pe an, iar încasările stadionului nu vor depăşi 3 milioane de euro.

"În fiecare din următorii 50 de ani, bucureştenii vor plăti câte 30 de milioane de euro pentru stadion", a mai spus Şucu.

Cu o capacitate de 55.000 de locuri pentru spectatori, Arena Naţională a fost inaugurată pe 6 septembrie. Iniţial, noua arenă ar fi trebuit să fie inaugurată pe 10 august, cu un meci amical între reprezentativa României şi cea a Argentinei, însă partida a fost anulată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici