Construcţia mallului Victoria City din Bucureştii Noi, amânată. Cum va arăta noul mall din Capitală - FOTO

Compania Benevo, deţinută de omul de afaceri Michale Topolinski, a amânat pentru vară începerea construcţiei centrului comercial Victoria City şi a adus în funcţia de şef al diviziei de retail pe Burcu Uygurcetin, care a ocupat aceeaşi poziţie în cadrul GTC România.

14036 afișări
Imaginea articolului Construcţia mallului Victoria City din Bucureştii Noi, amânată. Cum va arăta noul mall din Capitală - FOTO

Construcţia mallului Victoria City din Bucureştii Noi, amânată. Cum va arăta noul mall din Capitală (Imagine: www.retail.benevo.ro)

"Prima fază a Victoria City Center este programată să înceapă la mijlocul anului, urmând ca deschiderea să aibă loc în luna septembrie a anului viitor", se arată într-un comunicat al Benevo.

Anterior reprezentanţii Benevo anunţau că începerea construcţiei va avea loc la începutul acestui an.

Victoria City Center va avea 60.000 metri pătraţi, suprafaţă închiriabilă, spaţii de retail şi de birouri, în partea de nord-vest a Bucureştiului, pe fosta platformă Textila Dacia din Bucureştii Noi, în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului.

În zonă, AFI Europa a anunţat de asemenea un centru comercial, pentru care lucrările ar putea să înceapă în acest an.

De închirierea centrului comercial se ocupă Colliers International, iar printre chiriaşii centrului vor fi Cora, H&M, C&A, Mango, Deichman, dar şi un cinematograf Cine Grand.

Totodată, Benevo a început închirierea fazei a doua a proiectului, o clădire de birouri de 16.500 metri pătraţi, conectată cu mallul şi care va putea găzdui 2.000 de angajaţi.

Finalizarea Victoria City Tower este programată pentru prima jumătate a anului 2016, iar compania The Advisers Knight Frank este agentul exclusiv al proiectului.

"În plus, Benevo continuă să crească portofoliul de proiecte pe care vrea să le dezvolte, astfel că recent a ajuns la o înţelegere pentru achiziţia unor terenuri pentru spaţii de retail în România şi Ucraina, ajungând la un potenţial de dezvoltare de 360.000 metri pătraţi de retail şi birouri, suprafaţă închiriabilă", se menţionează în comunicat.

Pentru partea de retail, Benovo a adus-o pe Burcu Uygurcetin, care anterior a lucrat la GTC România şi Anchor Grup.

"Am lucrat în ultimii ani foarte mult să cumpărăm cele mai bune terenuri în România şi să recrutăm cei mai buni oameni. Burcu are expertiză în domeniul închirierilor în retail, în marketing", a declarat Topolinski, într-un comunicat.

Benovo deţine în Bucureşti câteva sute de apartamente şi a achiziţionat, de asemenea, platformele industriale Vulcan şi Aversa, pentru 21,6 milioane de euro, respectiv 17,3 milioane de euro. Pentru terenul de la Textila Dacia, compania canadiană a plătit circa 40 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici