Video Coronavirus. Cum şi-a salvat afacerea patronul unui magazin de vinuri din Craiova

  • Patronul unui magazin de vinuri din Craiova livrează băutura la domiciliu
  • Livrările la domiciliu i-au crescut cu 15% vânzările, care scăzuseră dramatic
  • Clienţii sunt mulţumiţi că primesc sticlele de vin la uşă
6320 afișări

Când vrei să bei un pahar de vin, de multe ori trebuie să mergi la magazin să cumperi o sticlă.  Ce poate fi mai comod decât să ţi se aducă băutura la uşă? Aşa îşi vinde marfa Sorin, în Craiova.

Sorin Grigorie vinde vinuri din 2004. Sute de clienţi îi călcau , zilnic, pragul magazinelor. Odată cu epidemia de coronavirus, vânzările au scăzut dramatic. Ca să nu fie nevoit să pună lacătul pe uşă, acum, Sorin merge el la clienţi cu comezile. Livrările la domiciliu i-au salvat până acum afacerea, dar şi job-urile celor cinci angajaţi.

„De când am început să livrăm ne-au crescut cu 15% vânzările. Deci, suntem undeva la 45% dintr-o lună normală”, spune patronul. 

„Nu mai eşti expus şi marfa ţi se aduce în condiţii foarte bune”, adaugă Sorin Grigorie.

Acum, Sorin se gândeşte însă serios să păstreze această metodă de vânzare şi după criza de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici