Cosmin Ghiţă a fost numit director general al Nuclearelectrica

Cosmin Ghiţă a fost numit director general al Nuclearelectrica, luni, în baza deciziei Consiliului de Administraţie, pentru un mandat de 4 ani, informează compania.

463 afișări
Imaginea articolului Cosmin Ghiţă a fost numit director general al Nuclearelectrica

Cosmin Ghiţă a fost numit director general al Nuclearelectrica

În aceeaşi şedinţă a CA au mai fost numiţi pentru mandate de 4 ani Dan Laurenţiu Tudor în funcţia de director general adjunct şi Adrian Gabriel Dumitru în funcţia de director financiar.

Numirile sunt realizate în baza recomandării Comitetului de Nominalizare şi Remuneraredin cadrul CA al SNN, procedura de selecţie fiind declanşată în octombrie 2018.

Consiliul de Administratie al SNN a hotarat numirea unui singur director general adjunct, aşa că mandatul provizoriu al lui Viorel Lary Toni va înceta de drept la data de 06.03.2019, arată comunicatul.

Cosmin Ghiţă asigura interimatul la conducerea companiei din august 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici