Cosmote: Mii de minute naţionale şi bonusuri pentru clienţii care vin de la concurenţă

Cosmote România a lansat nouă abonamente care includ până la 2.600 de minute naţionale şi internaţionale, alături de minute şi mesaje scrise nelimitate în reţea, preţurile variind între 7,99 şi 163,03 euro/lună (TVA inclusă), a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

224 afișări
Imaginea articolului Cosmote: Mii de minute naţionale şi bonusuri pentru clienţii care vin de la concurenţă

Cosmote: Mii de minute naţionale şi bonusuri pentru clienţii care vin de la concurenţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Noul portofoliu de abonamente se numeşte Cosmote Real Option şi este format din nouă planuri tarifare, care includ între 125 şi 2.600 minute naţionale şi internaţionale către reţele de telefonie fixă din Europa şi reţele de telefonie fixă şi mobilă din Israel, Canada şi SUA, precum şi minute şi SMS-uri nelimitate în reţea.

Abonamentele din portofoliul anterior, Cosmote Full Option Plus, pot fi activate până în data de 16 noiembrie", se arată într-un comunicat al operatorului remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit Ziarului Financiar, clienţii care doresc să îşi porteze numerele în reţeaua Cosmote vor beneficia de o ofertă specială.

Cei care se abonează pe 2 ani vor primi în primul an bonusuri lunare constând în minute naţionale şi internaţionale, precum şi minute şi SMS-uri în reţea. Prin intermediul acestor bonusuri, utilizatorii mai pot primi între 100 şi 1.000 de minute naţionale şi internaţionale şi până la 1,500 de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de planul tarifar ales.

Clienţii care nu doresc să beneficieze de telefonul mobil inclus în oferta pentru un nou abonament, pot primi şi mai multe minute naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici