Cosmote România va lansa iPhone 4 în perioada următoare

Terminalul iPhone 4 va fi disponibil în perioada următoare în portofoliul de produse al Cosmote România, a anunţat, luni, operatorul de telefonie mobilă.

78 afișări
Imaginea articolului Cosmote România va lansa iPhone 4 în perioada următoare

Cosmote România va lansa iPhone 4 în perioada următoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cosmote România, parte a grupului elen OTE, este al treilea operator local de telefonie mobilă după numărul clienţilor, după Orange România şi Vodafone România. Compania avea 6,7 milioane de clienţi la finele lunii septembrie, cifră care nu include operaţiunile Zapp cumpărate anul trecut, în stagnare comparativ cu nivelul de la jumătatea anului.

În 8 iunie, Apple a lansat cel de-al patrulea model al familiei iPhone (lansată în 2007 - n.r), prin care compania încearcă să-şi consolideze poziţia pe piaţa competitivă a "telefoanelor inteligente".

Orange România a lansat iPhone4 în 24 septembrie, iar Vodafone a anunţat în octombrie că va include terminalul în portofoliul său de produse în câteva luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici