Creditorii nu mai ştiu cum să evalueze locuinţele

Criza a afectat destul de rău sistemele bancar şi pe cel imobiliar astfel că acum instituţiile de creditare sunt puse în postura de a nu mai şti cum să evalueze corect imobilele pentru care oferă credit sau cer garanţie.

27 afișări
Imaginea articolului Creditorii nu mai ştiu cum să evalueze locuinţele

Creditorii nu mai ştiu cum să evalueze locuinţele (Imagine: www.evz.ro)

„Este vorba aici şi de o scădere dramatică a cererii de credite. Când un client vrea să-şi cumpere un apartament acum, cum evaluăm acel imobil pentru că nu prea mai avem puncte de reper”, a declarat Adrian Chichiţă, adjunctul diviziei de retail a OTP Bank.

Află mai multe despre evaluarea locuinţelor pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici