Creşterea preţurilor. Ministerul Finanţelor monitorizeazã firmele din domeniul energiei

Ministerul Finanţelor monitorizeazã firmele din domeniul energiei pentru a depista eventualele distorsiuni ale pieţei în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale.

298 afișări
Imaginea articolului Creşterea preţurilor. Ministerul Finanţelor monitorizeazã firmele din domeniul energiei

Creşterea preţurilor. Ministerul Finanţelor monitorizeazã firmele din domeniul energiei

Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, anunţă că a dispus intensificarea analizelor privind posibile distorsiuni ale pieţei în domeniul energiei. Măsura a fost luată ca urmare a îngrijorãrilor legate de creşterea preţurilor la energie şi gaze naturale.

De asemenea, decizia apare după solicitarea Comisiei Europene, privitoare la realizarea unui set de mãsuri şi opţiuni pentru a rãspunde la şocul creşterii preţurilor.

Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã, prin Direcţia Generalã Antifraudã Fiscalã, va desfãşura acţiuni de monitorizare a comportamentului financiar-fiscal al operatorilor economici din domeniu.

Acţiunile vizeazã menţinerea unui mediu concurenţial corespunzãtor şi vor completa demersurile instituţiilor cu atribuţii în domeniu, au transmis reprezentanţii Ministerului Finanţelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici