Cum arată rivalul pentru Dacia construit de Volkswagen în China. Nemţii vor să-l exporte în toată lumea. FOTO

  • Grupul Volkswagen doreşte extinderea brandului Jetta dincolo de graniţele Chinei
  • Brandul auto Jetta a devenit un succes omonim VW la momentul lansării
  • Numai în aprilie au fost livrate peste 13.000 de maşini clienţilor
2952 afișări
Imaginea articolului Cum arată rivalul pentru Dacia construit de Volkswagen în China. Nemţii vor să-l exporte în toată lumea. FOTO

Cum arată rivalul pentru Dacia construit de Volkswagen în China. Nemţii vor să-l exporte în toată lumea. FOTO

Brandul auto Jetta lansat în urmă cu doi ani în China a devenit un succes marca Volkswagen. În aprilie 2020 au fost livrate peste 13.000 de maşini clienţilor, aproximativ 1% cotă din cea mare piaţă auto din lume. Vânzările au crescut şi din necesitatea cumpărătorilor mai tineri de a evita mijloacele de transport în comun în plina pandemie de coronavirus.

În urma acestui succes, Volkswagen Group ia în considerare extinderea către alte pieţe a noii mărci auto. După ce a întâmpinat ani la rând concurenţa Dacia Renault, eforturile constante au pus Volkswagen pe drumul către profit.

Gama de modele de la Jetta cuprinde un sedan, VA3 şi două SUV-uri: VS5 şi VS7, toate asamblate în cadrul fabricii comune VW-FAW din Chengdu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici