Cum îţi poţi plăti cumpărăturile cu cardul în rate fără dobândă

Cardul de credit care permite plata în rate fără dobândă este un produs promovat intens de bănci în ultimul an. Românii pot cumpăra o gamă variată de produse fără a fi taxaţi de creditori, de la electrocasnice, mobilă şi asigurări la bijuterii, parfumuri şi îmbrăcăminte.

165 afișări
Imaginea articolului Cum îţi poţi plăti cumpărăturile cu cardul în rate fără dobândă

Cum îţi poţi plăti cumpărăturile cu cardul în rate fără dobândă (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Condiţia este ca magazinul în care este folosit cardul să fie partener al băncii emitente, mii de comercianţi acceptând în prezent plata cu asemenea instrumente.

"În această perioadă constatăm o creştere a interesului pentru cardul de cumpărături datorită facilităţii de a plăti diferite produse în rate fără dobândă, dar şi accesului facil la acest instrument", a declarat pentru gândul Gabriel Chenescu, managerul Departamentului Card de Credit din cadrul Raiffeisen Bank.

Citeşte mai mutle despre cumpărăturile cu cardul în rate fără dobândă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici