Cum negociezi cu banca pentru a obţine o dobândă redusă în conformitate cu OUG 50

Faceţi parte dintre milioanele de clienţi chemaţi în aceste zile la bancă pentru a semna actele adiţionale în conformitate cu ordonanţa 50/2010? Ar fi bine să va faceti timp să vă şi duceţi sau dacă nu puteţi măcar să vă prezentaţi în scris punctul de vedere asupra noilor condiţii pe care intenţionează să vi le ofere banca! Nu sunteţi obligat să acceptaţi nimic şi puteţi să nu semnaţi actul adiţional respectiv dacă nu sunteţi de acord cu el! Cereţi ajutorul Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorilor, alăturaţi-vă grupurilor de discuţii de pe Internet şi încercaţi să vă informaţi cât mai bine pentru că este şansa dumneavoastră de a obţine o dobândă redusă!

76 afișări
Imaginea articolului Cum negociezi cu banca pentru a obţine o dobândă redusă în conformitate cu OUG 50

Cum negociezi cu banca pentru a obţine o dobândă redusă în conformitate cu OUG 50 (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Constantin Cerbulescu, a explicat pentru incont.ro ce trebuie să faceţi ca banca să nu reuşească să vă impună comisioane suplimentare pentru ca să nu vă scadă, de fapt, dobânda.
ATENŢIE: au fost cazuri în care după primirea actelor, rata creştea.
De exemplu, Dana D. are un credit ipotecar luat de la banca de stat. În aceste zile, a fost chemată la bancă să semneze actul adiţional în conformitate cu Ordonanţa 50. Numai că a constatat că în loc ca "rata" să-i scadă, aceasta creştea cu aproximativ 200 de lei.
Citeşte mai multe despre negocierea dobânzilor bancare pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici