Cum poţi să trimiţi SMS-uri gratis

În cazul în care ai rămas fără credit la telefon şi ai nevoie să contactezi pe cineva urgent sau pur şi simplu vrei să mai faci economie, există mai multe site-uri de unde poţi trimite SMS-uri fără să te coste absolut nimic.

6179 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să trimiţi SMS-uri gratis

Cum poţi să trimiţi SMS-uri gratis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru asta trebuie să ai acces la internet şi un calculator. În rest, procedurile sunt foarte simple şi nu-ţi solicită mult timp.

Câteva exemple de site-uri cu ajutorul cărora poţi trimite SMS-uri gratuit, testate de incont.ro:

Moove.ro

Poţi trimite 10 mesaje pe zi, oricând, către orice reţea mobilă din România. În plus, îţi poţi salva numerele de telefon în agendă, iar replay-urile ajung direct pe mobilul tău. Trebuie doar să te înregistrezi. Ţi se cer: nume, e-mail şi număr de telefon. Durează un minut şi chiar funcţionează.

În funcţie de cât de mult este solicitat serverul, mesajul tău poate fi trimis imediat sau poate dura ceva mai mult timp.

free--sms.com

De aici poţi trimite doar 10 SMS-uri gratuite, după care dacă mai aduci şi alţi prieteni să se înscrie primeşti credit şi poţi trimite în continuare. Avantajul este că poţi trimite sms în mai multe ţări.

Durează mai mult timp până ce primeşti pe telefonul tău codul de confirmare în urma înregistrării, ceea ce ne face să credem că şi mesajele vor ajunge cu ceva întârziere la destinatar.

Citeşte mai multe despre cum poţi să trimiţi SMS-uri gratis pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici