Cum te fereşti de fraudă la cumpărăturile şi plăţile online

Tot mai mulţi dintre români s-au săturat de cozile de la ghişee sau din magazine, aşa că se reorientează spre Internet, unde pot face aproape orice plată printr-un singur click, potrivit www.incont.ro.

22 afișări
Imaginea articolului Cum te fereşti de fraudă la cumpărăturile şi plăţile online

Cum te fereşti de fraudă la cumpărăturile şi plăţile online (Imagine: Mediafax Foto)

Iar în condiţiile în care anul acesta numărul cumpărăturilor online s-a dublat faţă de anul trecut, problema securităţii în lumea virtuală este pe cât de actuală, pe atât de spinoasă. Cum îţi dai seama în ce site-uri poţi avea iîncredere şi care sunt semnele că modalitatea de plată este sigură?

Citeşte mai multe despre cum te fereşti de fraudă la cumpărăturile şi plăţile online pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici