Cum vor arăta cele mai înalte clădiri din România, de şase ori mai mici decât Burj Khalifa - VIDEO

Două clădiri de birouri aflate în stadiu de proiect îşi dispută supremaţia pentru titlul de cea mai înaltă clădire din România. Diferenţa intre ele este de doar 4-5 etaje, iar câştigătoare va ieşi cea care fi finalizată prima.

788 afișări
Imaginea articolului Cum vor arăta cele mai înalte clădiri din România, de şase ori mai mici decât Burj Khalifa - VIDEO

Cum vor arăta cele mai înalte clădiri din România, de şase ori mai mici decât Burj Khalifa - VIDEO

Unul dintre zgârie-nori, Floreasca Sky Tower, urmează să aibă o înălţime de 131 de metri, măsurată de la primul până la al 37-lea etaj , conform proiectului dezvoltat de Raiffeisen Evolution, divizia imobiliară a grupului omonim. Clădirea, parte a complexului Floreasca City Promenada, va fi construită în apropierea lacului Floreasca, mai exact lângă clădirea Oracle Tower. Data la care va fi finalizată nu se cunoaşte însă, după ce dezvoltatorul şi-a amânat planurile în 2009, din cauza crizei. Se ştie doar că proiectul este "în stadiu de construcţie", conform site-ului oficial.

Citeşte mai multe despre cele mai înalte clădiri din România pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici