Dacia a produs modelul Logan MCV cu numărul 250.000

Automobile Dacia a produs maşina Logan MCV cu numărul 250.000, respectiv un model de 1,5 litri dCI de culoare albă, destinat pieţei franceze, a anunţat, vineri, constructorul auto deţinut de grupul francez Renault.

24 afișări
Imaginea articolului Dacia a produs modelul Logan MCV cu numărul 250.000

Dacia a produs modelul Logan MCV cu numărul 250.000 (Imagine: Mediafax Foto)

"Al doilea membru al familiei de modele Logan şi-a început cariera comercială în octombrie 2006, imediat după prezentarea sa la Salonul Auto de la Paris din acel an" se arată într-un comunicat al Dacia.

Modelul a fost restilizat în octombrie 2008, gama Logan MCV fiind alcătuită din patru versiuni de echipare (Ambiance, Preference, Laureate şi Prestige), disponibile în două configuraţii, cu cinci şi respectiv şapte locuri.

Peste 82% din vehiculele Logan MCV produse până în prezent de uzina de la Mioveni au fost exportate în 60 de pieţe de pe patru continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici