De ce nu se poate plăti rata la bancă cu cardul?

În timp ce încurajează clienţii să folosească mai des cardurile direct la comercianţi în loc să retragă numerar, bancherii uită să le accepte şi la propriile ghişee, unde facturile, taxele sau chiar ratele la credit pot fi achitate doar cu cash.

18 afișări
Imaginea articolului De ce nu se poate plăti rata la bancă cu cardul?

De ce nu se poate plăti rata la bancă cu cardul? (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Astfel, clienţii sunt invitaţi să retragă bani de la bancomate pentru a face o plată la bancă, însă o astfel de operaţiune este comisionată. Plăţile cu cardul la comercianţii acceptanţi sunt gratuite pentru clienţi.

Mai mult, o serie de bănci au instalate la casieriile din unităţi POS-uri, însă acestea pot fi utilizate exclusiv pentru retragerea de numerar, funcţionând astfel ca o alternativă la ATM-uri, pentru momentele când aceste automate nu sunt funcţionale.

Citeşte mai multe despre plata ratelor la bancă cu cardul pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici