Dezvoltatorul imobiliar Skanska a început construcţia complexului office Campus 6 din Capitală

Grupul suedez Skanska a depus vineri piatra de temelie a proiectului Campus 6, situat în zona Politehnica din Bucureşti, acesta fiind cel mai nou proiect al companiei pe plan local.

474 afișări
Imaginea articolului Dezvoltatorul imobiliar Skanska a început construcţia complexului office Campus 6 din Capitală

Dezvoltatorul imobiliar Skanska a început construcţia complexului office Campus 6 din Capitală

Campus 6 include patru clădiri de birouri care oferă o suprafaţă închiriabilă totală de 81.000 mp şi două niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare. Termenul de livrare pentru prima fază este trimestrul III din 2018.

„Campus 6 este conceput ca un hub social în care chiriaşii, angajaţii şi partenerii se vor putea întâlni, lucra şi relaxa. Proiectul cuprinde zone verzi de interacţiune dotate cu prize electrice şi Wi-Fi, zone de tip amfiteatru care vor găzdui întruniri de business şi sociale, restaurante şi cafenele cu terase”, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

„Noul nostru proiect aflat în apropiere de staţia de metrou Politehnica marchează extinderea Skanska în zona Centru-Vest a Bucureştiului. Odată cu acest pas, Skanska îşi îndeplineşte unul dintre obiectivele strategice, acela de a fi prezentă în două zone din Bucureşti”, a declarat Aurelia Luca, Country Manager Skanska Property România.

„Este începutul unei schimbări pe piaţă imobiliară din România. Standardul WELL Building pentru amenajarea spaţiilor de birouri este foarte important, de aceea am inclus caracteristicile acestui standard în proiectul Campus 6”, a spus Marcin Łapiński, Managing Director Skanska Property România şi Ungaria.

Skanska România este un dezvoltator şi constructor de clădiri ecologice de birouri. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011, ca parte din Grupul Skanska, fondat în anul 1887. Grupul este una dintre cele mai mari companii ce furnizează servicii de construcţii şi dezvoltare din lume, având în prezent 41.000 de specialişti angajaţi în Europa şi SUA. Veniturile companiei Skanska au totalizat în 2016 aproximativ 16 miliarde de euro, iar profitul operaţional a fost de 866 de milioane de euro. Skanska este listată la Bursa de Valori din Stockholm din 1965.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici