Facebook Messenger bate un nou record de miliarde

  • Facebook Messenger are 5 miliarde de descărcări în Play Store.
  • Este a treia aplicaţie non-Google care ajunge în topul descărcărilor de pe Android.
  • 14 aplicaţii au atins acest prag, din care trei non-Google.
258 afișări
Imaginea articolului Facebook Messenger bate un nou record de miliarde

Facebook Messenger bate un nou record de miliarde

Din topul aplicaţilor cu peste 5 miliarde de instalări face parte şi Facebook Messenger.

Din top mai fac parte doar alte 13 aplicaţii, din care doar 3 nu sunt făcute de Google. Este vorba despre Facebook, WhatsApp şi cea mai recentă dintre ele Facebook Messenger, toate deţinute de miliardarul Mark Zuckenberg.

În ciuda controverselor legate de Facebook şi Mark Zuckenberg, se pare că oamenii au ajuns să folosească aceste aplicaţii din necesitate. Ele sunt un mijloc esenţal de comunicare în ziua de azi şi este din ce în ce mai departe de a fi opţional.

Aceste cifre mai arată şi cât drum mai au de parcurs concurenţi precum Signal sau Telegram pentru a putea vorbi de competiţie între aplicaţiile care oferă acelaşi serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici