Feerie în dormitor: Statul în casă i-a motivat pe mulţi să redecoreze, iar tapetul personalizat e din ce în ce mai căutat

  • Ştiu că în pandemie ai avut mai mult timp şi ţi-ai redecorat casa
  • Sabina Popa are o afacere cu decoruri pentru camera copiilor
  • În magazinul Sabinei găseşti tapete, stickere sau tablouri care pot fi personalizate
439 afișări
Imaginea articolului Feerie în dormitor: Statul în casă i-a motivat pe mulţi să redecoreze, iar tapetul personalizat e din ce în ce mai căutat
Pandemia te-a ţinut în casă anul acesta şi sigur te-ai gândit la cum să redecorezi. Ei bine, dacă ai şi copii şi ai rămas în pană de idei, Sabina Popa vine în ajutorul tău. Şi-a deschis în pandemie cu 5.000 de euro un business cu decoruri pentru camera celor mici. Tapetul este vedeta magazinului pe care ţi-l poţi personaliza după cum îţi doreşti. Găseşti şi stickere şi tablouri pe care le poţi customiza cu numele copilului sau cu data naşterii, de exemplu.
 
Materialul pe care tapetele sunt printate este lavabil. Există şi modele pe care copilul tău poate colora. Bucuria lui, nu-i aşa?
 
„Copiilor le place foarte mult să deseneze peste tot şi de ce să nu le oferim o coală mare pe perete? Se curăţă cu o cârpă umedă. Noi vă oferim în pachetul tapetului şi un set de carioca super lavabile”, spune Sabina Popa, fondator Miaki.
 
„Nu exista nimic pe piaţă de genul acesta când ne-am decis să deschidem acest tip de business. Am încercat să ne nişăm doar pe partea de decoraţiuni de pereţi. Avem acum în plan să facem o categorie nouă de produse tapet, realizate de copilaşi. Să ne trimită mămicile poze cu desenele copiilor şi noi să le transmformăm apoi în ceva ce poate fi aplicat pe perete. Noi venim cu un gen de tapet unic pe piaţa din România care se printează dintr-o singură bucată”, adaugă ea.
 
„O feerie. Birds of paradise se numeşte cea din imagine. E cumva laitmotivul copilăriei Ritei. Ne aduce aminte de tot ce înseamnă vacanţele exotice la care rpmâne doar să mai visăm”, povesteşte Laura Cosoi, în timp ce Roxana Blagu priveşte la  „un tapet cu norişori, finuţi, nori pe care eu îmi doream să îi văd din avion. Nu de jos în sus.”
 
  • Un metru pătrat de tapet costă între 230 – 270 de lei
  • Preţ tablouri: 200 – 300 de lei
  • Preţ stickere: 75 – 200 de lei
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici