Florin Cîţu: „Deficitul bugetar a fost acoperit cu împrumuturi din piaţă, la dobânzi în scădere”

Florin Cîţu, ministrul de Finanţe, a scris marţi, pe contul său de Facebook, că deficitul bugetar a fost acoperit cu împrumuturi din piaţă la dobânzi în scădere, aşa cum a promis ministerul de resort.

1130 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: „Deficitul bugetar a fost acoperit cu împrumuturi din piaţă, la dobânzi în scădere”

Sursa: Hepta

„Intrăm în 2020:

- CU buget

- FĂRĂ majoritatea măsurilor devastatoare pentru economie introduse de PSD prin OUG 114

- FĂRĂ TVA Split

Aşa cum v-am promis deficitul bugetar a fost acoperit cu imprumuturi din piaţă la dobanzi IN SCĂDERE. Am făcut economii.

BONUS, buffer-ul a crescut faţă de momenutul preluarii guvernarii (nu a mai fost folosit ca in guvernare PSD la acoperirea deficitului prin vanzare de valuta).

Asta înseamnă că pieţele financiare şi investitorii au încredere în acest guvern şi în solutiile promovate de noi.

Nu ne oprim aici. Urmează lucruri bune pentru români in 2020. Vă garantez!

Crăciun Fericit şi mulţumesc pentru susţinere!", a afirmat Cîţu, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici