FORUM ZF DIGITAL - Moisă, Banca Transilvania: Investiţiile în IT nu au reuşit să înlocuiască hârtia

Banca Transilvania (BT) a alocat sume importante pentru investiţii în echipamente IT&C, dar nu a reuşit înlocuirea hârtiei, cu toate că acesta a fost unul dintre obiective, a declarat, miercuri, directorul pentru Clienţi Corporativi şi IMM al BT, Tiberiu Moisă.

218 afișări
Imaginea articolului FORUM ZF DIGITAL - Moisă, Banca Transilvania: Investiţiile în IT nu au reuşit să înlocuiască hârtia

FORUM ZF DIGITAL - Moisă, Banca Transilvania: Investiţiile în IT nu au reuşit să înlocuiască hârtia (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Mi-aş dori să spun că investiţiile în IT au înlocuit hârtia, dar lucrurile nu stau aşa. Pe de altă parte, fără investiţii în IT, operaţiunile Băncii Transilvania ar fi întâmpinat probleme, fără să mai punem la socoteală faptul că n-ar fi fost posibil să lansăm servicii noi, dedicate clienţilor cu apetenţă pentru mediul online", a spus Moisă la forumul ZF Digital '11.

El a adăugat că viitorul în bankingul comercial va aparţine celor care vor ştii să facă cea mai fericită combinaţie între tehnologiile moderne din domeniul IT, inclusiv banking virtual, şi un soi de protejare sau respect pentru relaţiile umane.

"Cred că bankingul va fi întotdeauna o chestiune care va ţine foarte mult de calitatea dialogului pe care îl ai cu oamenii. Tehnologiile moderne îţi oferă un suport extraordinar pentru tot felul de alegeri strategice, dar niciodată n-o să-ţi răspundă la orice dilemă vei avea. Din punctul nostru de vedere, dacă vom reuşi, prin intermediul unei infrastucturi IT inteligente, să lăsăm mai mult loc pentru ceea ce trebuie să facem în relaţiile noastre cu oamenii, am fi o bancă bună", a spus Moisă.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din sistem cu capital majoritar privat românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici