Fostul europarlamentar Alexandru Nazare a fost numit de Boc secretar de stat la Finanţe

Fostul europarlamentar PDL Alexandru Nazare a fost trecut din postul de subsecretar de stat al Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) în cel de secretar de stat la Ministerul Finanţelor.

229 afișări
Imaginea articolului Fostul europarlamentar Alexandru Nazare a fost numit de Boc secretar de stat la Finanţe

Fostul europarlamentar Alexandru Nazare a fost numit de Boc secretar de stat la Finanţe (Imagine: Chiţu Alexandru/Mediafax Foto)

Trecerea pe o altă funcţie a fost efectuată prin decizie a premierului Emil Boc.

Nazare a fost numit în structura de conducere a DAE în octombrie 2009.

El a ocupat postul de europarlamentar PDL până în vara anului trecut, după ce anterior a lucrat ca şi consilier al delegaţiei Partidului Democrat-Grupul Popular European în legislativul de la Bruxelles şi ca preşedinte al comisiei de etică, statut şi litigii în organizaţia de tineret a PDL.

În vârstă de 29 ani, Alexandru Nazare apare pe lista sponsorilor PDL la campaniile electorale din 2009, cu o donaţie de 36.950 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici