Galaţi: Renault Technologie oferă 500 posturi

Centrul de inginerie al Renault, denumit Renault Technologie Roumanie, vrea să facă în acest an 500 de angajări, prin intermediul unor forumuri de recrutare, cel de-al doilea eveniment de acest gen fiind planificat pentru sâmbătă, iar posturile vizate sunt în principal de ingineri şi tehnicieni.

47 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Renault Technologie oferă 500 posturi

Renault Technologie începe un forum de recrutare la Galaţi, pentru un total de 500 posturi în 2008

Forumul de recrutare de la Galaţi este al doilea din acest an, după cel din luna februarie, de la Ploieşti. În luna mai va fi organizat un eveniment similar în Bucureşti, în iunie la Iaşi, în septembrie la Bacău, iar în noiembrie încă unul la Bucureşti.

Posturile vizate de Renault Technologie Roumanie (RTR) pentru forumul de sâmbătă (5 aprilie) de la Galaţi sunt arhitect vehicul, conceptor caroserie, conceptor echipament caroserie, conceptor sisteme şasiu, conceptor sisteme electrice şi conceptor mecanică - motor şi cutie de viteză -, se arată într-un comunicat al Centrului remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Forumul de la Galaţi va începe la ora 9:00 cu o prezentare a Renault Technologie Roumanie şi a meseriilor practicate în cadrul companiei. Vor urma testele aplicate candidaţilor (teste tehnice, de logică şi de limbi străine), iar în a doua parte a zilei vor avea loc interviurile individuale. Există posibilitatea ca ofertele de angajare sa fie făcute pe loc pentru candidaţii care vor corespunde
cerinţelor RTR, potrivit companiei.

"Este al doilea an în care organizăm forum de recrutare la Galaţi. Ştim că aici există oameni bine pregătiţi în inginerie mecanică, inginerie electrică şi electronică sau ştiinţa materialelor şi dorim să
atragem cât mai mulţi în echipele RTR. Ceea ce le propunem noi este o carieră în inginerie, unică în România, în domeniul proiectării şi testării de automobile, pentru unul dintre cei mai mari constructori mondiali de vehicule", a declarat, în comunicat directorul de resurse umane al RTR, Dana Oprişan.

Centrul de inginerie al Renault a făcut 700 de angajări anul trecut, iar pentru acest an sunt planificate alte 500 de angajări. La sfârşitul anului 2009, compania va avea circa 3.000 angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici