Gaura dată de chiriaşii neînregistraţi la Fisc: 30 mil. euro

ANAF nu are informaţii despre numărul apartamentelor închiriate în Bucureşti "cu acte în regulă", în timp ce sute de proprietari scot în fiecare zi la închiriat locuinţe pentru care nu încheie niciun fel de contract.

44 afișări
Imaginea articolului Gaura dată de chiriaşii neînregistraţi la Fisc: 30 mil. euro

Gaura dată de chiriaşii neînregistraţi la Fisc: 30 mil. euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Aş fi interesat de apartamentul cu două camere din Militari, de la Apusului. Vreau să îl închiriez, dar am nevoie de contract." "Proprietarul nu face contract nici măcar dacă plăteşte chiriaşul impozitul. A mai avut un client care a cerut contract, dar nu a dorit să îi facă.

Spune că este prea mare tam-tamul pentru a-l înregistra şi apoi scoate contractul de la Administraţia Financiară."

Citeşte mai multe despre chiriaşii neînregistraţi la Fisc pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici