George Soros deţine Bitcoin. Anunţul făcut de CEO Soros Fund Management

  • Soros Fund Management, compania de administrare a activelor fondată de investitorul miliardar şi filantrop George Soros, a dezvăluit că deţine Bitcoin.
  • Soros Fund Management este renumit pentru realizarea de profituri mari din investiţiile sale.
  • Familia Soros deţine „nişte criptomonede”, a declarat Dawn Fitzpatrick, CEO şi director de investiţii al Soros Fund Management, într-un interviu la un eveniment Bloomberg din această săptămână.
5641 afișări
Imaginea articolului George Soros deţine Bitcoin. Anunţul făcut de CEO Soros Fund Management

George Soros deţine Bitcoin. Anunţul făcut de CEO Soros Fund Management

„Nu mai cred că Bitcoinul este privit doar ca o acoperire împotriva inflaţiei. Cred că a trecut prăpastia devenind mainstream”, a descris Dawn Fitzpatrick felul în care compania se raportează la criptomonedă.

Fitzpatrick a explicat că piaţa criptomonedelor are acum o valoare de piaţă de peste 2 trilioane de dolari şi peste 200 de milioane de utilizatori, relatează CNBC.

Preţul Bitcoin, cea mai populară criptomonedă din lume, a crescut cu 10% având în prezent o valoare de peste 55.000 de dolari.

În urmă cu o săptămână, preţul Bitcoinului era de aproximativ 43.000 de dolari. Creşterea criptomonedei vine în ciuda ameninţărilor privind introducerea unor măsuri de reglementare din partea guvernelor din întreaga lume şi a îngrijorărilor cu privire la amprenta asupra mediului.

Bitcoin nu este singura criptomonedă care creşte anul acesta. Preţul Eterului s-a triplat ajungând de la 1.000 de dolari la peste 3.000 de dolari.

Totuşi, criptomonedele sunt încă văzute de majoritatea investitorilor ca un pariu riscant, potrivit unui sondaj recent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici