Grampet, în etapa finală pentru privatizarea diviziei Cargo a MAV

Conducerea MAV, compania ungară de stat din domeniul transporturilor feroviare, a invitat şapte ofertanţi în a doua etapă a licitaţiei organizate pentru privatizarea diviziei Cargo, printre care şi firma românească Grampet, care a înaintat a treia ofertă, ca valoare, relatează agenţia de presă MTI.

2 afișări
Imaginea articolului Grampet, în etapa finală pentru privatizarea diviziei Cargo a MAV

Grampet, în etapa finală pentru privatizarea diviziei Cargo a MAV

Iniţial, MAV intenţiona să selecteze numai cinci ofertanţi, din totalul de 12 care au participat la prima etapă a licitaţiei, încheiată la 23 iulie, dar ofertele au fost foarte apropiate, a anunţat grupul ungar.

Data limită pentru depunerea ofertelor angajante este 19 octombrie 2007.

MAV a selectat consorţiul Cargo Central Europe, Grampet, Magyar Rail Cargo Vagyonkezelo, consorţiul MC Solution, New World Resources Transportation, un consorţiu format din Rail Cargo Austria şi GYSEV, din Ungaria, precum şi Spedi-Trans, din Cehia.

Oferta celeilalte firme româneşti implicată în licitaţie, CFR Marfă, a fost de 46,5 miliarde de forinţi (183 milioane de euro), clasându-se pe locul nouă, cu 28,7 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici