Grindeanu: Progres slab pe şantierul liniei de cale ferată Apaţa-Caţa

Lucrările de reabilitare a liniei de cale ferată dintre Apaţa şi Caţa, parte din coridorul Rin-Dunăre, au ajuns la un stadiu de 17,5%, la trei ani de la semnarea contractului, susţine ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

242 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Progres slab pe şantierul liniei de cale ferată Apaţa-Caţa

Grindeanu: Progres slab pe şantierul liniei de cale ferată Apaţa-Caţa

„Progres extrem de slab pe şantierul liniei de cale ferată Apaţa-Caţa (28,2 km), parte a Coridorului feroviar Rin- Dunăre. Contractul, semnat în anul 2020, a ajuns la doar 17,5 % progres fizic şi în continuare se prefigurează întârzieri”, susţine Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor spune că a solicitat conducerii CFR Infrastructură să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările de reabilitare să se finalizeze la sfârşitul anului viitor.

„În cazul în care situaţia nu se îmbunătăţeşte, mă aştept să fie aplicate sancţiuni contractuale dure. Este un proiect important pentru transportul feroviar românesc şi european pe care Asocierea de constructori greci, francezi şi români trebuie să îl trateze cu maximă seriozitate!”, a adăugat Grindeanu.

Reabilitarea căii ferate dintre Apaţa şi Caţa face parte din proiectul de modernizare a drumului feroviar Braşov – Sighişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici