Guvernul taie 100 milioane lei din finanţarea Programului pentru infrastructură şi baze sportive

Fondurile destinate finanţării Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural, asigurate prin sume defalcate din TVA, vor fi diminuate cu 100 milioane lei, conform proiectului de rectificare bugetară obţinut de MEDIAFAX.

288 afișări
Imaginea articolului Guvernul taie 100 milioane lei din finanţarea Programului pentru infrastructură şi baze sportive

Guvernul taie 100 milioane lei din finanţarea Programului pentru infrastructură şi baze sportive (Imagine: Shutterstock)

Tot cu 100 milioane lei vor fi însă majorate sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor cu drepturile asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav.

În acelaşi timp, sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale vor fi majorate cu 12,9 milioane lei, din care 8,9 milioane lei pentru achitarea restanţelor şi rambursarea ratelor scadente la împrumutul extern contractat pentru realizarea Programului "Utilităţi şi mediu la standarde europene în judeţul Suceava" şi 4 milioane lei pentru finanţarea cheltuielilor aferente funcţionării serviciilor publice de salvare acvatică-salvamar şi a posturilor de prim ajutor pe plajele cu destinaţie turistică din judeţul Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici