H&M va deschide un magazin în Iris Shopping Center din Titan

Compania suedeză de fashion H&M va deschide patru magazine noi până la sfârşitul acestui an, unul în Ploieşti şi trei în Bucureşti, dintre care unul în Iris Shopping Center din Titan şi prima unitate stradală pe Lipscani, ajungând astfel la o reţea de 29 de unităţi.

1164 afișări
Imaginea articolului H&M va deschide un magazin în Iris Shopping Center din Titan

H&M va deschide un magazin în Iris Shopping Center din Titan

Astfel, în 3 octombrie va fi deschis al doilea magazin H&M din Ploieşti în cadrul centrului comercial AFI Palace, în 17 octombrie va fi inaugurată unitatea din Promenada Floreasca, în 7 noiembrie primul magazin stradal pe strada Lipscani din Capitală şi apoi un magazin în Iris Shopping Center din Titan pentru care nu există încă o dată stabilită.

Tot în această toamnă H&M aduce în România şi colecţia de decoraţiuni interioare, iniţial în magazinul din Promenada, după care în cel de pe Lipscani şi în unitatea din Polus Cluj-Napoca.

De la începutul anului, H&M a mai deschis şase magazine noi.

Prin cele 10 deschideri magazine, numărul angajaţilor H&M România va ajunge la circa 700 de persoane la sfârşitul anului, cu 100 mai multe decât în 2012.

În anul fiscal 2012, H&M şi-a dublat vânzările pe piaţa românească, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), după deschiderea a opt magazine.

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici