Iaşi devine un important poll de business. Antreprenor: ,,Oraşul a devenit cunoscut la nivel internaţional datorită mediului academic"

  • Iaşi este un important centru economic în România după Bucureşti, Timişoara şi Cluj.
  • În oraş activează companii ca Amazon, Bitdefender şi Oracle.
  • Palas Campus Iaşi este cea mai mare clădire de birouri din România.
2501 afișări
Imaginea articolului Iaşi devine un important poll de business. Antreprenor: ,,Oraşul a devenit cunoscut la nivel internaţional datorită mediului academic"

Palas Campus, Facebook

Iaşi devine noul campion al României după Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Oradea.

„Este un pol creativ şi de inovaţie în care şi-au stabilit sediul 13 companii multinaţionale foarte puternice din industriile IT & Automotive, inaugurarea proiectului realizându-se în prezenţa autorităţilor centrale, inclusiv a celor dedicate dezvoltării tehnologiei în România”, descrie, în câteva cuvinte, proiectul recent lansat Ionuţ Pavel, Office Buildings Manager la Palas Iaşi şi Palas Campus, pentru Ziarul Financiar

Cel mai mare oraş din regiunea Moldovei a devenit un poll de business prin Palas Iaşi şi Palas Campus (cel mai mare birou ca suprafaţă din ţară), cu 70 companii şi 14.000 de angajaţi ce livrează servicii la nivel global.   

Antreprenorul Allina Neamţu, explică pentru ALEPH NEWS cum a ajuns Iaşi un mare centru financiar al României: 

,,Într-adevăr, Iaşiul este un oraş foarte atractiv din punct de vedere al business  în orice domeniu. Consider că datorită mediului academic ieşean, Iaşiul fiind cunoscut la nivel internaţional ca şi pol universitar, şi faptul că nu am avut o autostradă, a fost nevoie să fim peste medie în  alte businness-uri, şi nu strict în zona producţiei şi mai mult în zona intelectuală". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici