IKEA recheamă pentru reparaţii pătuţuri pentru copii fabricate în România

IKEA Canada a lansat o campanie de rechemare pentru reparaţii a circa 6.000 de pătuţuri pentru copii fabricate în România, din cauza riscului de cădere a suportului pentru saltea, ceea ce poate duce la blocarea copilului şi sufocarea acestuia.

341 afișări
Imaginea articolului IKEA recheamă pentru reparaţii pătuţuri pentru copii fabricate în România

IKEA recheamă pentru reparaţii pătuţuri pentru copii fabricate în România

Compania a explicat într-un comunicat că există pericolul desprinderii şi căderii suportului de saltea al pătuţului Sniglar comercializat în Canada, din cauza faptului că cele patru şuruburi de fixare a acestuia sunt prea scurte.

IKEA a precizat că nu au fost raportate cazuri de rănire a copiilor în pătuţuri, din acest motiv.

Compania recomandă clienţilor să verifice imediat pătuţurile şi să nu le mai folosească, dacă observă că lungimea şuruburilor este prea scurtă şi nu trec prin piuliţă.

Dacă şuruburile au lungimea corectă, atunci pătuţurile nu sunt incluse în programul de rechemări.

În cazul pătuţurilor cu probleme, IKEA pune la dispoziţie un kit gratuit pentru reparaţii, sau acceptă returnarea produsului.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici