În ce monedă îşi ţin oamenii de afaceri români economiile? Vezi cum încearcă ei să-şi conserve averile!

În 2011, analiştii spun că moneda americană va fi vedeta pe piaţa internaţională! Şi asta pentru că în timp ce euro se clatină tot mai mult, economiile în dolari devin tot mai sigure, explică cei de la Saxo Bank. Ce fac oamenii de afaceri români? Unii sunt fideli monedei europene, iar alţii sunt adevăraţi jucători: investesc într-un mix de valute pentru a-şi pune la adăpost averea! Vezi cum îşi conservă ei veniturile!

49 afișări
Imaginea articolului În ce monedă îşi ţin oamenii de afaceri români economiile? Vezi cum încearcă ei să-şi conserve averile!

În ce monedă îşi ţin oamenii de afaceri români economiile? Vezi cum încearcă ei să-şi conserve averile! (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Anul 2011 vine cu suprize pentru piaţa internaţională! Moneda americană se va aprecia şi cu 21% faţă de cea europeană. Şi asta pentru că dolarul va creşte în urma măsurilor de stimulare a economiei implementate de banca centrală a SUA.

Rezerva Federală va injecta circa 600 de miliarde de dolari în piaţă, până în iunie, prin cumpărarea de bonuri de trezorerie şi va spori încrederea investitorilor în economia locală.

Citeşte mai multe despre moneda în care îşi ţin oamenii de afaceri români economiile pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici