Încă o problemă pentru Simona Halep. Un sponsor a anunţat încheierea colaborării

Sportiva în vârstă de 31 de ani este în pierdere de viteză, atât în viaţa personală (a divorţat), cât şi în cea sportivă (nu participă la concursuri), iar astăzi, un partener de imagine se delimitează de ea.

2298 afișări
Imaginea articolului Încă o problemă pentru Simona Halep. Un sponsor a anunţat încheierea colaborării

Încă o problemă pentru Simona Halep. Un sponsor a anunţat încheierea colaborării

Simona Halep, aflată în aşteptarea sentinţei în scandalul de dopaj, a pierdut astăzi un sponsor, compania auto BMW.

Este cunoscută pasiunea campioanei pentru maşini de mare viteză, deşi admitea că nu i-a fost uşor să obţină permisul de conducere.

„Am sustinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26. A treia oară am făcut 24, l-am luat. La examentul practic, nu am avut însă probleme. Iubesc viteza”, spunea Simona Halep.

Iată anunţul încheierii parteneriatului de imagine, postat pe contul de Instagram al companiei BMW Automobile Bavaria.

„Ne place să o numim echipă şi nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că esti o persoană minunată atât “în teren”, cât şi în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrăţişăm cu drag şi aşteptăm cu nerăbdare viitorul şi posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

Suntem încântaţi să te susţinem în continuare, să te aplaudăm şi să îţi fim alături, în toate provocările şi competiţiile viitoare.

Hai, SIMOO! 🏆🇹🇩”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici