Video Interdicţiile devin tot mai greu de suportat spre finalul stării de urgenţă. Primarul Craiovei cere reluarea activităţii în oraş

  • Primarul Craiovei cere să fie reluată activitatea în oraş
  • Mihail Genoiu, primarul Craiovei: Lumea nu mai are răbdare să stea în case
  • Primarul Craiovei: Trebuie să absorbim la maximum banii europeni, pentru susţinerea mediului economic
  • În Dolj, numărul total al bolnavilor de COVID-19 a ajuns la 127
1936 afișări

Simţi în fiecare zi interdicţiile impuse prin starea de urgenţă şi, din ce în ce mai mult, nevoia să revii la muncă, la activităţile pe care le aveai înainte de epidemie.

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, vede asta zi de zi pe străzile din oraş. Şi nu e vorba că oamenii nu respectă prevederile din ordonanţele militare, ci de faptul că pauza le-a ajuns iar ei se simt pregătiţi să revină la muncă.

“Putem să ne şi protejăm, putem să avem grijă şi de noi şi de semenii noştri, şi să şi muncim.(...) Economia trebuie să reînceapă” susţine Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Craiovenii se tem că, dacă această situaţie se va prelungi, efectele vor fi mult mai greu de gestionat.

“Lumea are nevoie să se ducă la servici, să-şi câştige existenţa de zi cu zi” spune un cetăţean, în timp ce altul afirmă că trebuie “Să lase lumea să iasă să-şi muncească. Lumea care moare de foame, vorba aia...Lumea care nu are absolut niciun venit.”

În Dolj, în primele două săptămâni ale lunii aprilie, aproximativ peste 1.600 de firme şi-au trimis angajaţii în şomaj tehnic. În judeţ, numărul bolnavilor de COVID-19 este sub 130.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici