Introducerea unei cote reduse de TVA la pâine, la stadiul de ipoteză

Introducerea unei cote reduse de TVA la pâine nu reprezintă deocamdată o decizie a Guvernului, ci o propunere rămasă la stadiul de ipoteză, a declarat, miercuri, ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian.

8 afișări
Imaginea articolului Introducerea unei cote reduse de TVA la pâine, la stadiul de ipoteză

Introducerea unei cote reduse de TVA la pâine, la stadiul de ipoteză

"O cotă redusă de TVA la pâine rămâne în stadiu de ipoteză", a spus Vosganian, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului în care a prezentat membrilor Cabinetului prima formă a proiectului de buget pentru 2008.

Introducerea unei cote reduse de TVA la pâine a fost enumerată de ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, printre posibilele măsuri pentru prevenirea creşterii preţului, ca urmare a reducerii producţiei de grâu, provocată de secetă. Remeş a arătat însă că majorările de preţuri anunţate de firmele de panificaţie nu sunt justificate, pentru că preţul grâului nu este mare comparativ cu anii trecuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici